Maskintyper

I vores produktion har vi valgt at opkalde vores maskiner efter amerikanske præsidenter, da vores bomuldspapir bliver produceret i USA.

Vi har ”George” – Årgang 1950, som er opkaldt efter George Washington. Det var vores første maskine og han har en speciel plads i vore hjerter. Han har set bedre dage… George har desværre tilbragt en del år hengemt i en 20 fods container, som havde en utæt ventilationskanal.
Det bærer George desværre præg af, da hans trykværk har taget så meget skade, at det ikke længere er i funktion. Til gengæld er George fænomenal, til at udstanse forskellige former og figurer i papir og karton. Vi har ikke fortalt George at hans trykværk er kaput, men siger til ham at han er super dygtig til at udstanse emner. Så det gør han. Han udstanser alle CottonCards, efter de er trykt.

En lille historie fra trykkeriet ; I 2015 blev ”George” 65 år gammel og vi mente, at det var på sin plads at fejre hans fødselsdag, så vi fik lavet en øl til ham, som vi døbte ”Vingeøl” (Hans ”arme” ligner vinger fra en vindmølle, når han producerer…) Navnet ”Vingeøl” var åbenbart så unikt at selv Google ikke kendte det, så efter et par dage, da Google havde ”lært” det, var der kun et hit – Nemlig fødselsdagen fra George. Se øllen her

”Obama” som er opkaldt efter Barack Obama, er vores nyeste maskine, han er fra 1960, og trykker alle CottonCards. Han har et venligt sind og er glad for at bestille noget, han er ”smooth” og reagerer straks på de indstillinger, som han får. Obama har en max kapacitet på ca. 5000 tryk i timen, men vi er glade for ham, så han for kun lov at lave 300 pr. time, så håber vi han kvitterer med et langt liv, før han skal på pension.

”Harry” – Opkaldt efter Harry S. Truman, er den, der sidst er kommet ind i vores familie. Vi kender ikke hinanden  så godt endnu, han skal hjælpe Obama, når der er travlt. Hans trykværk er stadig i god form, selv om han er fra 1950. Han haft et godt liv på et andet trykkeri, som ikke mere havde brug for hans arbejdskraft. Vi er glade for at han er kommet og håber han vil holde mange år endnu.

”Trump” – Vores største udfordring – Opkaldt efter Donald Trump. Han er en hidsig laban fra 1950. Han kan ikke trykke noget som helst, men udelukkende udstanse. Han udstanser den emballage, som CottonCards bliver leveret i, til vore forhandlere. Han er en ”lille” klump 5,5 tons og er slet ikke til, at have med at gøre. Han er utrolig omstændig, at indstille, og han gør stort set, som han selv vil. Trods alle hans udfordringer, er vi stadig glade for at have ham…

George

Heidelberg
Vingeautomat
24x36 cm

Obama

Heidelberg
Vingeautomat
24x36 cm

Harry

Heidelberg
Vingeautomat
24x36 cm

Trump

Heidelberg
Cylinder
50x70 cm